PAPA MORPHO Negru - Aplicat


Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Negre

Detalii

90 cm
65 cm
Pentru perete, Aplicat
Bioetanol Lichid
15 Kg
Metal
14.3 cm
Da
Negru
0.2 l
2 ani
semineu decorativ ce functioneaza pe baza de bioetanol, ce se poate amplasa oriunde pe perete, economisind spatiu, oferind eleganta si un design deosebit. Dispozitivul are flacara adevarata si totusi nu necesita evacuare sau cos de fum! Este dispozitivul perfect pentru infrumusetarea si crearea unui ambient calduros in orice locuinta (casa, apartament sau office)!

Biosemineu cu design feminin si atractiv, prevazut cu fluturi decorativi tridimensionali, si aplicatii de pietre stralucitoare. Cu siguranta de efect in orice locuinta, dar potrivit si pentru spatii cu alta destinatie, precum sali de asteptare, spa-uri, showroom-uri etc. Este destinat oricarui spatiu in care nu este posibilitatea de a se monta un semineu traditional.

 

Semineul dispune de un rezervor de 0,4l de inox cu tija de reglaj si 2 holsuruburi pentru montaj.
NU necesita cunostine speciale pentru montaj! Model de semineu care poate fi doar aplicat pe perete fara constructii aditionale de incastrare.
Incinta semineului este confectionata din otel vopsit electrostatic sa reziste la temperaturi si are o greutate totala de 12,5kg.

Aici gasesti bio combustibil:  Bidon 1L  / Bidon 5L

NOTA: NU ALIMENTATI IN TIMPUL ARDERII! LASATI 15 MINUTE REZERVORUL SA SE RACEASCA INAINTE DE A REALIMENTA!


Comanda
×