Hoch Universal - fi160 - 4ML - 45gr


PRET: 3597, 00 lei
pretul include TVA

Detalii

4 metri
fi 160
45 grade
ceramic triplustrat, cu palarie speciala (compozit usor)
Carbune, Lemn, Gaz, Ulei, Peleti, Brichete
30 ani
Pentru racordarea la surse termice (seminee, sobe pe lemne, peleti, gaz, centrale pe lemne etc) si o evacuare a fumului si a gazelor arse in siguranta.

 

 

Ce este sistemul de cos de fum Hoch Universal?

 

Sistemul de fum triplu strat universal de la Hoch® - reprezinta un sistem modern folosit pentru evacuarea succes a gazelor arse. In constructia acestuia sunt utilizate tuburi din ceramica, testate TÜV de la renumitul producator german HART Keramik, care are o traditie de peste 300 de ani si o experienta larga in domeniu. Sistemul HOCH reprezinta deci, un plus de calitate si rezistenta!


Sistemul de constructie a cosului de fum universal Hoch® atinge cerintele in materie solicitate de Institutul German pentru Tehnologia Constructiilor si este supus unor controalele stricte ale calitatii, indeplinind in acelasi timp standardele cele mai inalte.

                                                                                                 

Setul contine o manta usoara din beton, fiind solid si stabil si avand o garantie a producatorului de 30 de ani.
Cosul prefabricat universal Hoch® poate fi utilizat pentru orice tip de combustibil, fie el: solid, lichid sau gazos, incluzand lemn, carbune, gaz, petrol si bricheta.
 

 

Sistemul de cos HOCH® este conceput tinand cont de cele mai bune exemple de tehnologie a cosului de fum german, cu o experienta si o traditie indelungata, oferind produse de cea mai inalta calitate. Printre caracteristicile de top amintim:

 

- au o rezistenta mecanica si la abraziune ridicata, ceea ce contribuie, de asemenea, la longevitate.
- sistemul de cos ceramic sunt pregatite la o temperatura de aproximativ 1.100 ° C, astfel incat acesta sunt „trecute prin foc” deja inainte de instalare. Conform DIN EN 1457, cosurile sunt rezistente la foc si funingine. De asemenea, acestea amortizeaza transmiterea sunetului de la incalzire in locuinta prin greutatea lor.
- cosurile ceramice HART sunt foarte rezistente la acid. Prin urmare, condensul obisnuit nu poate afecta sau altera cosul, fiind rezistent chiar si impotriva vaporilor, solventilor care contin clor etc.
- cosurile din ceramica nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune si, prin urmare, au o viata extrem de lunga.
- cosurile din ceramica sunt ecologice, pot fi reciclate, nu trebuie conectate la sistemele de protectie impotriva trasnetului existente.  

 

Dimensiunile cosului de fum: 

Pentru diametrele de fi160, fi180 si fi200, dimensiunile cosului de fum sunt urmatoarele: L: 36 cm, l: 36 cm. h: 33 cm.

Avantaje ale cosurilor de fum HOCH:


ECONOMICE 



 

Sistemul de cos de fum ceramic HOCH® reprezinta alternativa perfecta la cosurile de fum traditionale, zidite din caramida sau piatra. Este o upgradare mare din punct de vedere tehnologic si o solutie mai avansata. Intrucat pentru constructia lor sunt utilizate elemente prefabricate, instalarea acestora se face rapid si cel mai important, economic.

 

VERSATILE

 

Sistemele de cos din ceramica HOCH® sunt proiectate pentru a elimina toate tipurile de gaze de evacuare. Sunt compatibile cu diferite tipuri de incalzitoare, indiferent de furnizor sau ce sursa de caldura este utilizata. Astfel, ele reprezinta o solutie complet independenta.

     

CONFORT

 

 

Unul dintre cele mai importante avantaje ale sistemelor de cosuri ceramice HOCH® este usurinta lor de instalare si utilizare. Instalarea sistemelor de cos HOCH® este destul de simpla si probabilitatea de a gresi este destul de mica. O comoditate semnificativa pentru utilizatorii sistemelor de cos HOCH® este, de asemenea, posibilitatea de selectie a echipamentului de fum, asigurand astfel ca fiecare client poate alege cosul de fum potrivit.


SIGURANTA

 

 

Sistemele de cos HOCH® garanteaza clientilor solutii aprobate pentru constructii in domeniul tehnologiei de hornuri. Cosurile noastre de fum sunt rezistente la arderea funinginii si acizilor care apar in gazele de evacuare. Securitatea in utilizare si calitatea inalta au fost confirmate in multe studii. Aceste cosuri de fum au marca europeana CE, care certifica si garanteaza respectarea tuturor standardelor impuse.

 

ECOLOGICE

 

 

Sistemele de cos de fum HOCH® sunt produse durabile si favorabile pentru mediu. Ele constau in principal din materiale naturale, cum ar fi argila, agregate si lana de roca minerala. Acest lucru asigura ca productia lor este ecologica si utilizarea lor, in combinatie cu focarele de seminee moderne, minimizeaza consumul de combustibil.

 

Componentele unui sistem cos de fum Hoch Universal:

   

 

1. Palarie


Palaria este partea superioara de terminatie a cosului de fum Hoch Universal. Aceasta se monteaza pe placa de beton de la capatul cosului de fum ceramic.

2. Placa de beton semi-usor pe care se aseaza terminatia finala

3. Colier de etansare din inox pentru tubul ceramic al cosului de fum Hoch

4. Tub ceramic de legatura

5. Manta din beton cubica pentru invelirea canalului de tuburi ceramice al cosului de fum Hoch

6. Tub ceramic pentru racord evacuare la 45 de grade

7. Vata minerala frontala si laterala pentru izolare

Vata se monteaza intre tubul ceramic si mantaua de beton exterioara.
 

8.  Placa ceramica cu functie de bariera condensare si prinzator metalic inclus

 

9. Usita vizitare metalica cu rama inclusa pentru acces facil


10. Tub ceramic cu deschidere pentru usita de vizitare a cosului de fum

11. Grila de aerisire pentru cosul de fum ceramic Hoch Universal

12.  Colector de condens pentru buna functionare a sistemului de cos de fum Hoch

13. Adeziv special

Se utilizeaza la imbinarea elementelor ceramice ale cosului de fum, rapid si sigur!
 

14. Silicon etansant pentru izolarea cosului de fum ceramic

 

    


Comanda
×