Cosuri de fum profesionale

Cosurile de fum profesionala sunt cea mai buna varianta de evacuare a fumului si gazelor arse de la seminee si alte dispozitive pe lemne. Avand in compozitie materiale de calitate, acestea ofera siguranta si o rezistenta pe viata. In catalogul nostru online iti punem la dispozitie cosuri de fum ceramice izolate triplustrat si honruri din inox izolate. Seminee Valcea monteaza cosuri de fum profesionale in intreg judetul dar si in imprejurimi si intreaga tara.

Alege un cos de fum profesional

Cosul de fum reprezinta cea mai importanta componenta a sistemului de incalzire a locuintei, de aceea alegerea calitatii hornului are un rol esential in buna functionare a intregului sistem. Alegerea ideala este un cos de fum cu samota interioara invelita in izolatie de vata bazaltica si mantale de beton sau un cos de fum din inox. 

Optand pentru un cos de fum profesional te vei bucura de durata lunga de viata si rezistenta ridicata, oferind si necesarul de evacuare al sobei sau semineului tau. 

Iata cateva criterii pentru alegerea celui mai bun cos de fum:

Lungimea cosului - trebuie sa fie mai mare decat coama casei, pentru a evita problemele de functionalitate, precum racirea fumului si ca fumul sa nu patrunda in incapere.

Diametrul cosului de fum - acesta asigura tirajul optim al dispozitivului, impiedicand depunerile de funingine si a consumului ridicat de lemne. 

Montarea cosului de fum - trebuie realizata doar de catre personal calificat si autorizat, fie ca e interior sau exterior, noi va oferim solutia perfecta! 

 
 

Importanta cosului de fum bine instalat, testat, certificat si recomandari

Evacurea gazelor arse poate fi o problema esentiala, ce are nevoie de o atentie sporita, pentru ca neglijenta sau neatentia in acest domeniu ne poate afecta foarte mult, inclusiv pot fi puse in pericol vieti umane. De aceea dorim sa atragem atentie asupra importantei cosului de fum in cadrul instalatiei de incazire. Hornul trebuie montat cu mare atentie, pentru ca in timpul utilizarii sistemul de incalzire devine elementul cel mai expus solicitarilor extreme din porcesul de functionare, precum: variatiile de temperatura, atacurile chimice sau incendiile pornite pe cosul de fum din cauza funinginei depusa pe aceasta. 

Iti recomandam sa alegi un cos de izolat, pentru o functionalitate corecta si o durata lunga de viata, dar si pentru a evita problemele de condens, tiraj, coroziune. Chiar daca nu e optiunea cea mai ieftina, ne adaptam oricaror preferinte, iar preturile hornurilor si produselor noastre sunt variate, in functie de tipul de combustibil ales, calitate, tipul cosului, inaltimea si diametrul. Cosurile de fum profesionale sunt sisteme testate si certificate, conform standardelor stricte in vigoare. 

In magazinul nostru online comercializam doar cosuri de fum profesionale potrivite pentru orice surse de caldura: seminee, sobe pe lemne, centrale termice pe gaz, peleti, ulei sau carbune, gratare de gradina, dar si alte sisteme de incalzire. Furnizam unele dintre cele mai performante si trainice solutii de constructie a hornurilor pentru evacaure in judetul Valcea in Ramnicu Valcea, Calimanesti, Horezu, Dragasani, etc si imprejurimi! 

 

 

 

 

 

 

Eficienta maxima in exploatare si siguranta

Toate cosurile de fum comercializate de noi sunt dezvoltate cu ajutorul unei tehnologii de varf, avand un raport calitate-pret excelent! Colaboram cu unele dintre cele mai puternice branduri in domeniul cosurilor de fum, producatori europeni cu renume ce se afla in continua dezvoltare pentru gasirea celor mai performante sisteme de evacuare ale gazelor de ardere. Va punem la dispoztie o gama larga de modele, cu posibilitati nenumarate cu performante ridicate, toate aceste oferindu-va eficienta maxima in exploatare si siguranta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Calitate, randament si rezistenta

In oferta noastra veti gasi sisteme de cos de fum complete atat pentru interior cat si pentru exterior, din ceramaica sau inox, avand un standard al calitatii superior si preturi foarte accesibile, dar si alternativa ideala la cosurile de fum clasice din caramida. 

Hornurile oferite de noi iti ofera calitate superioara si performanta ridicata, dar si beneficii si confort, precum:

Siguranta interioara

Siguranta locuintei tale

Rezistnta la condensul acid 

Eliminarea riscurilor uzuale de intoxicatii de monoxid de carbon

Randament energetic maxim pentru sursa ta de caldura

Tiraj ridicat si optim

 
 
 
 
 

Cosul de fum ceramic

Aceasta categorie de cosuri de fum sunt unice ca aspect, dar si ca functionalitate, sunt echipate cu o tehnologie inovatoare si sunt extrem de eficiente energetic. Cosul de fum ceramic izolat este compatibil cu toate tipurile de combustibil solid, gazos sau lichid, precum lemn, carbuni, peleti, ulei, bricheti. 

In plus acestea au o varietate de diametre interioare, pentru locuinte, cabane, case de vacanta sau alte cladiri. Cosul de fum ceramic este format din tubulatura de samota la interior, termoizolatie sub forma de vata bazatica si manta prefabricate din beton usor la exterior - find sisteme de evacuare dispuse triplustrat. Dispun de o garantie de 30 ani, fiind deosebit de trainice, avand o rezistenta ridicanta in timp, fiind gandite si proiectate sa te tina o viata intreaga. Deoarece sunt realizate din elemente prefabricate, samota si beton, sunt usor si rapid de montat! 

 

 

 

Cosul de fum din inox

Aceste modele de hornuri din inox sunt prototipul dintre imbinarea armonioasa si tehnica de evacuare de ultima ora impreuna cu designul ultramodern! Au un nivel foarte ridicat de performanta avand un domeniu larg de aplicabilitate, potrivite atat pentru locuinte personale, cat si pentru hale industriale sau alte cladiri nerezidentiale.

Hornurile din inox sunt recunsocute in mod special pentru rezistenta ridicata, design modern si numeroasele posibilitati de configurare. In plus, are o eficienta maxima in functionare, fiind folosite si in proiecte de constructii noi si lucrari de mondernizare si renovare a caselor. Sunt usor si rapid de montat, dar si la manipulare, datorita greutatii reduse si a tehnicii de imbinare performanta cu care sunt echipate - facandu-le in final surse ideala de racordare a dispozitivelor termice. 

 

 

 

 

 

 

Solutii de racordare

Pe langa sistemele complete de cosuri de fum, in oferta nostra vei gasi si solutii de legatura si de conectare ale acestora pentru diferite surse termice. De aceea in magazinul nostru online vei gasi accesorii utile montarii si intretinerii hornurilor: solutii de racordare, imbinare sau de legatura si accesorii: elemente importante pentru monatrea si instalarea functionala a cosului de fum, dar si pentru legarea sursei termice la aceasta. Pisele acestea sunt primele montate pe evacuarea semineelor, centralelor sau sobelor, pentru ca aici temperatura este mai ridicata aici, chiar mai mare si decat pe cosul de fum. 

Calitatea elementelor si piselor este vitala atat pentru a nu exista scapari de gaze, dar si pentru rezistenta in timp. 


 

 

 

 

 

Accesorii, produse pentru intretinere, unelte si ustensile

Gama larga de solutii, precum pudra concentrata, pliculete sau pastile pana la prafuri speciale de intretinere, in catalogul nostru gasesti toate solutiile de care ai nevoie pentru intretinerea canalului de evacuare al hornului, de la iesirea din focarul semineului si pana la terminarea de deasupra acoperisului. In plus, avem diverse unelete si ustensile pentru curatarea cosului, deoarece hornul este cel mai important element dintr-o constructie termica. O sa gasesti o gama larga de kituri si seturi pentru curatrea si intretinerea cosului de fum si a inceintei semineului, bucurandu-te de un confort sporit si o functionalitate corecta. 

 
 
 
 

Servicii specializate, si peste 4000 mii de metri liniari de cosuri de fum montam anual in Romania

Iti punem la dispozitie servicii in legatura cu cosul de fum pe tot teritoriul tarii, avand echipe proprii sau recomandate in teren. Daca iti doresti o construire profesionista a unui cos de fum ceramic sau montajul unui horn izolat din inox, atunci ai nevoie de servicii la fel de profesioniste realizate de meseriasi calificati in domeniu si cu experienta vasta in domeniu in diferite situatii. Indiferent de zona unde te afli fie iti oferim noi aceste servicii, fie ne vom asigura ca beneficiezi de cea mai buna tratatie, iar in final vei fi multumit cu punerea in functiune a produselor achizitionate!

Pana in prezent avem mii de clienti multumiti in toata tara, si o activitate lunga de peste 20 ani. 

Intreaga noastra gama de produse este gandita si conceputa sa satisfaca nevoile oricarei situatii si oricarei surse termice. Pentru siguranta caminului tau si a familiie tale, alege un cos de fum profesional, ce iti asigura un plus de siguranta in utilizarea, eliminand riscurile incendiilor care apar de la cosurile de fum defecte sau a intoxicatiilor cu monoxid de carbon provocate de cosuri de fum neetansate, un tiraj optim de functioare si un randament maxim al sursei termice. 

Alege intelept pentru siguranta casei si familiei tale, si bucura-te de siguranta si confort atat in judetul Valcea (Ramnicu Valcea, Horezu, Dragasani, Ocnele Mari, Calimanesti, etc), dar si pe intreg teritoriul Romaniei.